Dag 27
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Lowie
09 Juli 2009 | Frankrijk, Chaux-Neuve
09 Juli 2009 - 22:04
Jan H:
Hoi Lowie, ik tel nu in totaal 3.710 km en nog 432 km te gaan. Dat worden nog 2 of 3 stevige etappes. Hopelijk zit deze dagen het weer dan ook nog een beetje mee en wordt het een glorieuze aankomst. Ben zo benieuwd naar je verhaal maar dan niet in geschrift maar direct uit je mond zelf. Weet nog niet wanneer maar sta komende week een keer op de stoep om alles aan te horen. Als ik anderen vertel over je avontuur is iedereen vol bewondering en de meeste vinden het ongelofelijk dat je het ook helemaal alleen doet, zonder volgwagen of andere hulp. Ik zou zeggen, Lowie Kneteman hou nog even vol en je schrijft voor ons "familie"geschiedenis. Succes en tot over een paar dagen. Groetjes Jan. -
10 Juli 2009 - 08:29
Monique:
Hoi Lowie,het wordt nu toch echt tijd dat je weer snel bij je vrouwen bent. Na een maand geen man over de vloer begint het huis zijn mankementen te vertonen, en hoe moet dat dan zonder "onze Lowie", om ze uit de brand (in dit geval uit het water) te helpen.Maar het leed is weer geleden,dus die laatste 3 dagen zonder jou moet gaan lukken, en jou gaat het zeker ook lukken, al is 432 km toch echt geen eitje.....groetjes van ons allemaal.Houdoe!!