Rustdag
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Lowie
20 Juni 2009 | Frankrijk, Parijs
Deze heeft een drieledig doel:
1: rust voor mijn benen en zitvlak.
2: het in reletieve rust maken van mijn sollicitatieformulier. In het hotel waar ik nu zit heb ik kunnen afspreken wat info van mijn mail te halen. Dit vervolgens schriftelijk uit te werken en dan later op de dag via de pc te mogen verwerken zodat ik kan zorgen dat het tijdig kan worden ingezonden. Een beetje behelpen want ik zit nu in het hotelletje achter de balie te werken. Maar vooruit, wat moet dat moet. Ik kan dus niet uitgebreid lezen en reageren want dan verspeel ik misschien het vertrouwen dat ze me hebben gegeven. Het werken vanuit het internetcafe was een flop. Veel te rumoerig.
3: dat ik de komende dagen op de fiets zit zonder te hoeven denken " hoe ga ik dat nu regelen met een internetaansluiting en de sollicitatie". Dus rust in mijn hoofd en energie naar mijn benen.
Aan alle volgers de hartelijke groeten, op een later moment kom ik uitgebreider terug op mijn ervaringen.
en nu ga ik aan het werk.
20 Juni 2009 - 13:27
Jan H:
Heel verstandig om op deze manier optimaal gebruik te maken van een rustdag. Hier volop feest, Erik geslaagd voor z'n vwo en Tom voor z'n rijbewijs. Weer een gevaar op de weg erbij. Ik wens je veel succes met je sollicitatie, ongelofelijk overigens dat het zo moet, maar dat gaat je ook zeker lukken. Voor morgen al vast sterkte en hopelijk zijn de weergoden je voorlopig goed gezind.
Groetjes Jan -
20 Juni 2009 - 19:12
Monique:
Vanmiddag kwam ik bij de Blokker één van je 3 hennetjes tegen (de jongste),en de dames zijn super nieuwsgierig wat jij allemaal voor reacties krijgt.Vooral bij de berichtjes van mij en Patty moeten zij nog wel eens zuchten, onze berichtjes zijn nogal lang (vinden zij). Volgens mij zijn ze gewoon een tikkeltje jaloers dat jij zoveel aandacht krijgt van al dat vrouwelijk schoon. Ik hoop dat je weer een beetje bekomen bent van je rustdag en dat je morgen weer met goede moed de fiets opklimt. -
20 Juni 2009 - 19:12
Michel:
Da's een mooie gedachte. De basis voor je nieuwe functie (of eigenlijk je huidige)leggen in Zuid-Frankrijk. Geniet van je rustdag, is goed voor kont, kuiten en hoofd. Succes met de komende etappes. -
20 Juni 2009 - 20:02
Noud:
Hoi Lowie
Ben net via de mail op je berichtgeving geattendeerd. Knap man ik heb met bewondering je eerste verslagen gelezen en moet zeggen dat ik ook wel een beetje jaloers op je ben. ik hoop dat het weer een beetje mee wil werken en dat je geen last krijgt van fysieke ongemakken. ik blijf van af nu je zeker volgen en ben er van overtuigd dat je de tocht zult volbrengen. Zelf ben ik bezig met de begeleiding van Guus Moonen en mede door het slechte weer in de eerste week zal hij het nieuwe record waarschijnlijk niet gaan halen. Maar ook dat is ook voor hem en de hele crew geen reden om het bijltje er bij neer te gooien. En ik weet zeker dat ook jij niet afgestapt zou zijn ook al schrijf je dat in een van je berichtjes. Lowie hou je taai en tot de volgende keer
21 Juni 2009 - 09:46
Michel:
Ik heb me nooit zo verdiept in jouw fiets maar ik ben eens gaan googlen (is leuker dan huiswerk maken op de vroege zondagmorgen). Ik kom er nu achter dat jij zo ongeveer de Rolls Royce onder de fietsen hebt. Hoe dan ook, het zijn toch de benen die het moeten doen maar een RR maakt het waarschijnlijk wel iets comfortabeler. Succes! -
21 Juni 2009 - 11:25
Patty-ann:
Vandaag is het zondag(dus ook voor ons een rustdag).Vanmorgen heb ik gewerkt,wat ook niet echt vermoeiend was maar wel vroeg na een nachtje slecht slapen omdat dochterlief uit ging in onbekend Eindhoven.(ik ga er vanuit dat jij dat ook allemaal graag wil weten Lowie)het zijn de dingen die je meemaakt als je geen grote fietstocht ga maken,gewoon de alle daagse dingen.Omdat ik benieuwd was hoe het jou verging(het nieuwe bericht moet nog komen)ben ik de reacties gaan lezen.En....lady`s,de heren kunnen er ook wat van met hun berichtjes!!!
Duidelijk is Lowie dat we allemaal trots en mogelijk wel een tikje jaloers zijn op jou uitdaging en misschien ook wel omdat je die alleen aan durf te gaan.
Hopelijk ben je goed uitgerust,schijnt de zon en heb je weer zin om de kilometers op je ~monster der fietsen~aan te gaan.Pfff,gelukkig zit er geen grens aan het te gebruiken woorden in deze reacties.
Wacht vol spanning je volgende stukje af.
Gegroet,
Patty-Ann
21 Juni 2009 - 15:09
Paul&Amy:
Ome Lowie,
wij zitten aan het gebak want mama is jarig. succes met fietsen.
groetjes Paul&Amy