Dag 9 - Reisverslag uit Astaffort, Frankrijk van Lowie - WaarBenJij.nu Dag 9 - Reisverslag uit Astaffort, Frankrijk van Lowie - WaarBenJij.nu

Dag 9

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Lowie

21 Juni 2009 | Frankrijk, Astaffort

Vandaag heb ik een goede dag gehad. 203 km gefietst. Bewolkt maar goed fiets weer. Glooiend met af een toe een bergje. Zit nu in Astaffort.

• 21 Juni 2009 - 18:53

Ruud D.b.:

Hoi Lowie, wat zo'n rustdag allemaal niet kan goeddoen. 203 km met bagage, ik doe het je niet na! En dan morgen weer, en weer, en weer! Kom je nog in Lourdes om je bidons te vullen met het heilige water? Misschien helpt het je de zware cols makkelijker te bedwingen.
    Nu er ruim een week voorbij is zul je de logistiek inmiddels wel op orde hebben. Wat er allemaal bij komt kijken om zomaar even door La Douce France te fietsen....je moet ondertussen een heel huishouden bijhouden....boodschappen,wassen, materiaalverzorging, route, thuisfront, financien, gezondheid, onderdak, ...en dan ook nog fietsen!
    Wederom petje af voor jou! Succes in de Pyreneen.
    Groeten Ruud.

• 21 Juni 2009 - 20:22

Jan T:

Hoi Lowie, Ik heb me nog meer verdiept in de gehele tocht. Ik vind het knap waar je mee bezig bent. Petje af maar helm op. Gelukkig is het weer wat beter en de kilometers gaan dan hopenlijk een stuk gemakkelijker. Succes verder.
    Gr. Jan

• 22 Juni 2009 - 10:37

Patty-=ann:

Ik ben diep onder de indruk Lowie.Zoals jij het omschrijft is het een fluitje van een cent!
    Zal het hier maar bij laten voor vandaag alhoewel ik wel nieuwsgierig ben naar de plaatsen waar je overnacht en hoe je het met het eten doet,kom je aan je calorieen per dag en hoe druk heb jij het buiten het fietsen om.Volgens mij schreef een collega hier een paar reacties voor al over en daar staan wij niet zo bij stil.
    liefs vanuit Oisterwijk.

• 22 Juni 2009 - 12:53

Christel:

iedere dag check ik even jouw site en lees dan de berichtjes. geweldig hoe iedereen meeleeft, en ik krijg steeds meer bewondering voor jou, want als ik het goed begrepen heb, hebben in de afgelopen 25 jaar van de 1500 mensen die zich hebben ingeschreven maar 300 mensen ook daadwerkelijk de tocht volbracht..... nou weet ik niet of zij het ook in etappes doen, of net als jij aan een stuk door zijn gegaan. tot nu in ieder geval: chapeau!!!

• 22 Juni 2009 - 19:00

Wendy:

Ha Lowie,

ik heb net even op de kaart van Frankrijk gekeken waar Astaffort ligt. Wat een eind zeg! Maarja, als je 203 km fietst, tja dan schiet het op. Ben toch blij dat wij met de auto naar Frankrijk gaan, want dit zou ik je nooooit na doen. Veel succes nog met kilometers vreten.

groetjes Wendy