Dag 10 - Reisverslag uit Morlanne, Frankrijk van Lowie - WaarBenJij.nu Dag 10 - Reisverslag uit Morlanne, Frankrijk van Lowie - WaarBenJij.nu

Dag 10

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Lowie

22 Juni 2009 | Frankrijk, Morlanne

Vandaag een zonnige en warme dag, 163 km gefietst. In Morlanne aangekomen om half 8. Heb nu ongeveer een dikke 1300 km gefietst. Gisteren nog een Nederlandr tegengekomen, die ook de honderdcolstocht aan het fietsen was maar die even een afslag nam naar Santiago de Compostella. Je hebt natuurlijk nog "gekkere gekken". Nu wachten voor mij de Pyreneeën.

• 23 Juni 2009 - 05:10

Jan H:

Lowie, ik lees uit je verhaal dat het zwaar is maar zo te horen geniet je met volle teugen. Volgens mij geniet iedere "gek" van de gekke dingen die hij in het leven doet, dus jij waarschijnlijk ook. Petje af, 1/3e deel zit erop nu gaat de rest ook zeker lukken. Veel succes en sterkte en wij denken vaak aan je, vooral onder het genot van een biertje of wijntje. Groetjes Jan

• 23 Juni 2009 - 13:13

Patty-ann:

Whow,ik ben er stil van.

Verslag uit: Frankrijk, Morlanne

Lowie100ColsTocht

13 Juli 2009

Cijfertjes en bedankt !

13 Juli 2009

Dag 30 (De "droom" is over)

11 Juli 2009

Dag 29

10 Juli 2009

Dag 28

09 Juli 2009

Dag 27
Lowie

Via deze site ga ik proberen om een ieder, die dat wil, op de hoogte te houden van mijn avontuur. Mijn doel is om in 4 weken tijd de 100 Cols Tocht te volbrengen.

Actief sinds 31 Mei 2009